image image

ÖZEL YAZILIMIN İŞLETMENİZ ÜZERİNDE ETKİLERİ

  • imageİlayda Üstündağ
  • image23 Kasım 2023
image
Günümüz iş dünyasında markalar tüm stratejilerini verimliliklerini artırmak ve sektörde ön plana çıkmak ve rekabet avantajı elde etmek üzerine kurmaya ve geliştirmeye başladı. Dijital pazarlamanın ön plana çıkmasında da önemli rol üstlenen bu durum firmaya özel yazılım geliştirmelerinin ortaya çıkmasını sağladı. Bir şirketin en önemli büyüme stratejilerinden biri olan özel yazılım, şirketlerin kullandığı mevcut yazılımlar dışında firmanın oluşan ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen firmaya özel yazılım çözümlerini ifade eder.

Şirketler Neden Özel Yazılım İhtiyacı Duyar?




Şirketler mevcut şirket yazılımının değiştirilmesi, eklenmesi veya çıkarılması gerektiği noktalarda özel yazılıma ihtiyaç duymaktadır. Kullanılan mevcut yazılımın artık yetersiz gelmesi şirketin özel yazılım kullanması için oldukça iyi bir nedendir. Hazır yazılım paketleri büyümekte olan şirketleri sadece bir noktaya kadar götürür. Çünkü hiçbir hazır yazılım paketi, işletmeye tam olarak istedikleri imkanları sunmaz ve ihtiyaçlarını gidermez. Şirketlerin özel yazılım kullanmalarını gerektirecek bir diğer neden ise özel yazılım paketi sunan markanın yazılım tesliminden sonraki süreçlerde birebir destek ve eğitim vermesidir. Bu noktada şirketler ihtiyaçlarına ve hedeflerine yönelik geliştirilen özel yazılım paketleri kullanarak şirket stratejisini geliştirmelidir.



Özel Yazılımın Şirketler İçin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?



 
  • Rekabet Artışı

Özel yazılım bir şirketi rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Bir şirkete benzersiz olma imkânı sağlar.

  • Firmaya Özel Çözümler
Özel yazılım firmaya özel çözümler sağlayarak şirketin ihtiyaç ve eksiklerini doğrudan gidermeye yönelik çözümler sunar.
  • Altyapı Sorununun Olmaması
Hazır yazılımlar bazı şirketlerin mevcut alt yapısına uyum sağlamazlar. Özel yazılım ise mevcut altyapıya uygun olarak üretilir.
  • Teknik Destek ve Eğitim Hizmeti
Özel yazılım hizmeti sunan firma tarafından şirketlerin yazılımdan en iyi şekilde faydalanması için teknik destek ve eğitim hizmeti verir.
  • Güvenlik
Müşteri verilerinin güvenliğini artar ve özel yazılım yasal gereksinimlere uyum sağlar.
  • Geliştirilmeye Açık Olması

Gelecekte oluşabilecek uzun dönem ihtiyaçlarınıza yönelik yazılım geliştirmeye ve güncellemeye açıktır.


Özel Yazılım Geliştirme İçin Neden Kaktüs Yazılım?

🌐 Geliştirmeye imkân veren özel yazılım altyapı!

📊 Doğru analiz ve süreç yönetimi!
🛠️ 7/24 Teknik Destek!
💻 Yazılım geliştirmede 7 yıllık deneyim!

İş süreçlerinizin daha hızlı ilerlemesini, saha da maksimum verim almanızı ve ürünlerinizin, iş yönetiminizi kolaylaştıran çözümlerle sizlere hizmet sunmaya devam ediyoruz. Detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.





 

İzmir Özel Yazılım: İşletmelerin özelleştirilmiş ihtiyaçlarına yönelik yazılım çözümleri sunan bir firma olabilir. Bu tür yazılım çözümleri, genellikle belirli iş süreçlerini optimize etmek veya özel gereksinimleri karşılamak için geliştirilir. İzmir Sosyal Medya Yönetimi: Şirketlerin veya markaların sosyal medya platformlarında varlığını yöneten ajanslar veya ekiplerdir. İçerik oluşturma, paylaşma, etkileşim yönetimi gibi işlevleri içerir. İzmir Web Tasarım: İnternet sitelerinin görsel ve kullanıcı deneyimi tasarımını yapan firmalardır. Kullanıcı dostu ve estetik açıdan çekici web siteleri oluştururlar. İzmir Web Yazılım: Web tabanlı uygulamaların geliştirilmesiyle ilgilenirler. Özel gereksinimlere uygun çözümler üretirler. İzmir Dijital Ajans: Çeşitli dijital hizmetleri tek bir çatı altında sunan firmalardır. Web tasarımı, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi gibi hizmetleri içerebilir. İzmir Yazılım Firması: Genel olarak yazılım geliştirme hizmetleri sunan bir firmadır. Özel yazılım, web yazılımı, mobil uygulama gibi alanlarda çalışabilirler. İzmir Reklam Ajansı: Markaların reklam kampanyalarını tasarlayan ve yöneten ajanslardır. Dijital ve geleneksel medya kanallarında reklam stratejileri oluştururlar. İzmir Mobil Yazılım: Mobil uygulamaların geliştirilmesiyle ilgilenirler. Android ve iOS gibi platformlarda çalışan uygulamalar üretebilirler. Dijital Pazarlama Uzmanı: Dijital pazarlama stratejilerini oluşturan ve yöneten uzmanlardır. Online platformlarda reklam, SEO, içerik pazarlama gibi konuları ele alırlar. İzmir Dijital Pazarlama: Markaların dijital kanallar aracılığıyla hedef kitlelerine ulaşmasını sağlayan stratejileri içerir. Google Reklam Ajansı: Google Ads gibi platformlarda reklam kampanyalarını yöneten ajanslardır. Arama sonuçlarında ve diğer Google servislerinde reklamların görünürlüğünü artırmayı hedeflerler. İzmir Kurumsal Website: Şirketlerin veya kurumların online varlığını temsil eden profesyonel web siteleri anlamına gelir. Grafik ve Logo Tasarımı: Görsel kimlik oluşturma amacıyla logo, afiş, broşür gibi tasarımları gerçekleştiren uzmanlar veya ekiplerdir. Unity Oyun Programlama: Unity oyun motorunu kullanarak video oyunlarının geliştirilmesiyle ilgilenirler. Mobil Uygulama Geliştirme: Mobil cihazlar için uygulamalar geliştiren profesyonellerdir. Özel Yazılım: Belli bir amaca yönelik olarak özelleştirilen yazılım çözümlerini ifade eder. Sosyal Medya Yöneticiliği: Şirketlerin veya markaların sosyal medya platformlarını yönetme işlevini üstlenirler.